Att flytta ihop

Att flytta ihop 
I veckan som kommer så ska jag och min pojkvän flytta ihop och jag är just nu på väg upp för att hjälpa honom med hans flyttstäd i Östersund. Och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite rädd för hur allt detta ska gå. Jag är ju livrädd för relationer på alla sätt och vis så för mig är det ju stort bara att jag är tillsammans med någon. Jag kan helt ärligt inte förstå hur i hela friden det hände mig. Jag var så inställd på att jag skulle vara singel i resten av mitt liv. Men vad ska man göra när mannen i ens drömmer råkar dyka upp hux flux? 

Nu ska vi alltså flytta ihop och det är ju fruktansvärt skrämmande. Jag har bott ensam nu i fem år och innan det så bodde jag tillsammans med en tjej som jag inte kände jätteväl, och det kan man ju lugnt säga att det inte direkt var en superbra ide, jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde under det året som jag bodde med henne, Det var helt enkelt bara bara krävande. Jag tror att det beror på att vi inte kände varandra så speciellt väl och att vu var tvungna att leva så tätt inpå varandra eftersom att lägenheten inte var den allra största som världen har att erbjuda. 

Efter det så bestämde jag mig för att bo ensam ett tag och det var så fruktansvärt skönt att jag fortsatte att bo ensam i fem år, man behöver inte anpassa sig till någon annan, man kan köpa hem vad man vill, bjuda hem vem man vill och så vidare. Men jag hoppas att detta blir enklare, och det tror jag att det blir. Det är nog annorlunda när man är kär.